Popkellarin varastosta löytyi jääkarhuasu. Jääkarhu pisti Popkellarin jääbaarin kuutioiksi. Kuva: Samu Hupli

Studioravintola Paksu avaa entisen Popkellarin tiloihin

Kaupungilla 8.11.2012, klo 15:53 Aino Frilander

Kerroimme lokakuussa, että Yliopistonkadun Popkellari panee pillit pussiin, ja että uusi ravintola aloittaisi samoissa tiloissa joulukuussa.

Nyt on tietoa: Paikalla aloittaa Studioravintola Paksu, jonka on määrä yhdistää ruokaa ja studiotekniikkaa. Se tarkoittaa sitä, että Paksussa saa seurata pihvin matkaa parilalta lautaselle tai  katsoa viereisessä pöydässä kuvattavan musiikkivideon etenemistä. Tarjolla on myös bändikeikkoja.

Ainakin toistaiseksi Paksu väittää olevansa avoinna ”aina”, mutta avajaisia saadaan vielä odotella tovi. Rakennushommia voi käydä katsomassa esimerkiksi tästä timelapse-videosta.

Paksun takana ovat muun muassa Ravintola Sunnista ja Voipojista tunnettu Otto Helin sekä tatuoijana työskennellyt Pete Voutilainen. Keittiöstä vastaa Suomen Kokkimaajoukkueessa kilpaillut Toni Mikkonen.

Popkellari ehti viihdyttää helsinkiläisiä vajaan kahden vuoden ajan muun muassa jääbaarin, karaoken, ennustajan ja nakkikioskin voimin. Sil­lä oli vie­lä kak­si vuot­ta mää­rä­ai­kais­ta vuok­ra­so­pi­mus­ta jäl­jel­lä, mutta Paksu on sen ai­kaa Pop­kel­la­rin omis­ta­ja­yh­tiön vuok­ra­lai­nen, Voutilainen kertoi viime viikolla Helsingin Sanomille.

Kommentit

  • Wumo (18.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (17.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (16.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (15.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (14.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (12.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (11.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (10.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (9.4.2014, klo 14:46)
  • Wumo (8.4.2014, klo 0:00)

Uusin Fok_it

Vanhemmat Fok_it-stripit löydät klikkaamalla tästä. Related posts: Fok_it Fok_it Fok_it Fok_it

  1. Haluan sokkotreffeille!

    Hakemuksen tiedot käsitellään luottamuksella. Tiedot jäävät toimituksen haltuun.

  2. nainen mies joku muu
  3. naista miestä kumpikin käy
Klikkaa seuraavalle sivulle
Lähetä Takaisin edelliselle sivulle

Kiitos osallistumisestasi.