Sasu Laukkonen teki vaikutuksen. Kuva: Katja Tähjä

Amerikkalaislehti hehkuttaa helsinkiläistä Chef & Sommelier -ravintolaa

Ruoka 18.5.2012, klo 9:04 Aino Frilander

Amerikkalaislehti The Atlantic kysyy, voiko yksi keittiömestari puskea suomalaisen ruoan ”maailman huonoimmasta” gourmet-tasolle. Vastuu lankeaa helsinkiläisen Chef & Sommelier -ravintolan Sasu Laukkoselle, jota jutun kirjoittaja estoitta fanittaa.

”Kuten Helsinki itse, Chef & Sommelier on hillitty nautinto ilman tyhjää puhetta, teeskentelyä ja hypeä”, Ellen Ruppel Shell kirjoittaa.

Lue juttu täältä.

Ja se maailman huonoin ruoka? Amerikkalaiskirjoittaja perustaa arvionsa Jacques Chiracin tölväisyyn vuodelta 2005, jonka mukaan suomalainen ruoka on huonointa maailmassa – mutta vasta brittiruoan jälkeen. Turha siis huolestua liikaa!

CNN puolestaan pitää Suomea yhtenä oudoimmista paikoista syödä – ihan vain Ravintolapäivän takia. Sen jutun voit lukea täältä.

Kommentit

  • Wumo (18.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (17.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (16.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (15.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (14.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (12.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (11.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (10.4.2014, klo 0:00)
  • Wumo (9.4.2014, klo 14:46)
  • Wumo (8.4.2014, klo 0:00)

Uusin Fok_it

Vanhemmat Fok_it-stripit löydät klikkaamalla tästä. Related posts: Fok_it Fok_it Fok_it Fok_it

  1. Haluan sokkotreffeille!

    Hakemuksen tiedot käsitellään luottamuksella. Tiedot jäävät toimituksen haltuun.

  2. nainen mies joku muu
  3. naista miestä kumpikin käy
Klikkaa seuraavalle sivulle
Lähetä Takaisin edelliselle sivulle

Kiitos osallistumisestasi.